Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Knivangrep og påkjørsel fredag ettermiddag

Denne bilen ble brukt av en palestinsk terrorist til å kjøre på to israelske soldater fredag ettermiddag. (Foto: Magen David Adom)
Denne bilen ble brukt av en palestinsk terrorist til å kjøre på to israelske soldater fredag ettermiddag. (Foto: Magen David Adom)
Tre israelske soldater ble skadet i to terrorangrep i samme region av Vestbredden fredag ettermiddag.

De to angrepene fant sted med under en times mellomrom, i Binyamin-regionen av Vestbredden, nord for Jerusalem og østover fra Tel Aviv.

Først gikk en palestinsk terrorist til angrep med kniv mot en 20 år gammel israelsk soldat under en sikkerhetssjekk utenfor den palestinske landsbyen Abud. Soldaten ble lettere skadet, før angriperen ble skutt og drept av israelske styrker. Gjerningsmannen var en 26 år gammel mann fra Vestbredden, ifølge Times of Israel og Ynetnews.com.

Kort tid etterpå kjørte en annen palestinsk terrorist på to israelske soldater med bil. Dette angrepet skjedde i nærheten av landsbyen Silwad, rett nord for Ramallah. Soldatene, som begge er i 20-årsalderen, slapp fra påkjørselen med lettere skader. Angriperen ble skutt og drept av andre soldater på stedet, før han rakk å skade flere. Han var en 21 år gammel palestinsk mann fra Silwad.

Natt til fredag ble en israelsk soldat lettere skadet i knivangrep i nærheten av Hebron. Dette angrepet kom etter tre andre terrorangrep i løpet av torsdagen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart