Denne bilen ble brukt av en palestinsk terrorist til å kjøre på to israelske soldater fredag ettermiddag. (Foto: Magen David Adom)
Denne bilen ble brukt av en palestinsk terrorist til å kjøre på to israelske soldater fredag ettermiddag. (Foto: Magen David Adom)

Knivangrep og påkjørsel fredag ettermiddag

Tre israelske soldater ble skadet i to terrorangrep i samme region av Vestbredden fredag ettermiddag.

De to angrepene fant sted med under en times mellomrom, i Binyamin-regionen av Vestbredden, nord for Jerusalem og østover fra Tel Aviv.

Først gikk en palestinsk terrorist til angrep med kniv mot en 20 år gammel israelsk soldat under en sikkerhetssjekk utenfor den palestinske landsbyen Abud. Soldaten ble lettere skadet, før angriperen ble skutt og drept av israelske styrker. Gjerningsmannen var en 26 år gammel mann fra Vestbredden, ifølge Times of Israel og Ynetnews.com.

Kort tid etterpå kjørte en annen palestinsk terrorist på to israelske soldater med bil. Dette angrepet skjedde i nærheten av landsbyen Silwad, rett nord for Ramallah. Soldatene, som begge er i 20-årsalderen, slapp fra påkjørselen med lettere skader. Angriperen ble skutt og drept av andre soldater på stedet, før han rakk å skade flere. Han var en 21 år gammel palestinsk mann fra Silwad.

Natt til fredag ble en israelsk soldat lettere skadet i knivangrep i nærheten av Hebron. Dette angrepet kom etter tre andre terrorangrep i løpet av torsdagen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart