Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)

Tel Aviv-terroristen drepte tre

Terroristen som drepte to personer i et skyteangrep på en pub i Tel Aviv 1. nyttårsdag, drepte også en drosjesjåfør et annet sted i byen. Drapsmannen er ennå ikke pågrepet.

Onsdag bekreftet det israelske politiet at den 42 år gamle drosjesjåføren Amin Shaban ble drept av den samme gjerningsmannen som drepte to personer på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv fredag 1. januar. Shaban ble funnet drept nord i Tel Aviv kort tid etter skyteangrepet mot puben, ifølge Ynetnews.com. Politiet vil foreløpig ikke offentliggjøre detaljerte opplysninger om den pågående etterforskningen, da gjerningsmannen ennå ikke er funnet.

Den hovedmistenkte for angrepet er den 29 år gamle israelske araberen Nashat Milhem fra byen Arara, som ligger i ”det arabiske triangelet” i nord-Israel, et område av landet med stor andel arabere i befolkningen. Politiet har i dagene som har gått gjennomført omfattende aksjoner for å få pågrepet terroristen. Ifølge Times of Israel antar de nå at han har gått i dekning på Vestbredden.

Mandag ble seks personer arrestert under mistanke om medvirkning til terrorangrepet, men flere av dem er allerede løslatt. En av dem som fortsatt er fengslet er faren til den hovedmistenkte.

Statsminister Benjamin Netanyahu forsikrer at sikkerhetsstyrkene arbeider døgnet rundt for å finne den skyldige, og at de ikke vil hvile før han er pågrepet, ifølge Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart