Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Hadar Cohen (19) ble drept av tre unge palestinske terrorister som var væpnet til et større angrep mot sivile jøder i Jerusalem.
Hadar Cohen (19) ble drept av tre unge palestinske terrorister som var væpnet til et større angrep mot sivile jøder i Jerusalem.

Fatah: – Hadar Cohens mordere er «rollemodeller»

Terroristene som drepte Hadar Cohen (19) i Jerusalem onsdag blir lovprist som rollemodeller av Fatah-bevegelsen. - Vi tar imot nyheten med glede, sier faren til en av de drepte terroristene.

Fatahs offisielle Facebook-side blir terroristene som skjøt og drepte en israelsk grensepolitikvinne ved Damaskus-porten i Jerusalem hyllet.

– De ble rollemodeller, skriver Fatah i en bildetekst som utroper terroristene til «martyrer».

På PA TV (selvstyremyndighetenes offisielle tv-stasjon) har faren til en av terroristene kommentert nyheten om sønnen som ble stanset i sitt angrep da han ble skutt og drept.

– Vi mottok nyheten med glede. En martyr. Vår Herre valgte ham ut blant folkene til å bli en martyr. Allah vil tilgi ham, og vi håper han vil være blant menneskene i Paradis, om Allah vil. Priset være Allah usansett, sier faren til terroristen Muhammad Kmeil.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart