Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

1 av 120.000

Statsminister Benjamin Netanyahu sammen med forsvarssjef Gadi Eisenkot (t.v.) og forsvarsminister Moshe Ya'alon. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu sammen med forsvarssjef Gadi Eisenkot (t.v.) og forsvarsminister Moshe Ya'alon. (Foto: GPO)
Israels forsvarssjef peker på en oppsiktsvekkende statistikk.

Israels forsvarssjef Gadi Eisenkot talte på en konferanse i Herzliya tirsdag 9. februar. Han opplyste blant annet at IDF har nesten hundre ingeniør-kjøretøy i sving mot grensen til Gaza-stripen for å avdekke og ødelegge angrepstunneler som Hamas graver inn under grensen til Israel.

I talen forsvarte Eisenkot også det nye tiltaket med å gi flere arbeidstillatelser i Israel til palestinere på Vestbredden.

– Et hovedspørsmål er: Hvem er ikke terrorist? Det har vært ett tilfelle – ikke to – hvor en terrorist hadde arbeidstillatelse i Israel. I det siste tiåret, blant de over 120.000 mennesker med arbeidstillatelser, har det vært bare én terrorist, sa Eisenkot.

Arbeidstillatelser har også en positiv effekt i palestinernes familier.

– Hvor mange familiemedlemmer av dem som har arbeidstillatelse har gjennomført angrep? Bare én, den unge mannen som gjennomførte et terrorangrep i Otniel i forrige måned. Han var sønn av en med arbeidstillatelse, opplyste Eisenkot.

Forsvarssjefen mener oppfordring til vold i palestinske medier og sosiale medier har hatt stor betydning for terrorbølgen fra september 2015.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart