Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Her blir israelsk jogger knivstukket av terrorist

Skjermodump fra YouTube.
Skjermodump fra YouTube.
En israeler som var ute og jogget ble angrepet av en knivterrorist tirsdag. Angrepet ble fanget opp av et overvåkingskamera. Se videoen her.

Filmen fra overvåkingskameraet ble offentliggjort onsdag kveld, og kan sees under denne artikkelen.

Angrepet fant sted tirsdag ettermiddag langs en vei i nærheten av bosetningen Neve Daniel på Vestbredden, i bosetningsblokken Gush Etzion, sør for Jerusalem. Videoen viser hvordan en svartkledd mann bevæpnet med kniv tar seg opp på veien etter å ha gjemt seg i buskene i veikanten. Terroristen overrasker joggeren, som forsøker å løpe fra ham uten å klare det. Terroristen stikker joggeren flere ganger i overkroppen med kniv. Angriperen løper bort fra åstedet. Offeret klarer å ta seg nedover veien for å søke hjelp.

Det var en 28 år gammel israelsk mann fra den nærliggende bosetningen Rosh Tzurim som ble knivstukket mens han var på joggetur. Han ble moderat skadet i angrepet, ifølge Times of Israel. Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet to dager etter angrepet.

To andre forsøk på terrorangrep ble i tillegg avverget tirsdag, ifølge Israel Hayom. Ei 13 år gammel palestinsk jente ble pågrepet med kniv ved en kontrollpost i Gush Etzion-blokken tirsdag morgen. 45 minutter senere forsøkte ei 16 år gammel palestinsk jente fra Øst-Jerusalem å knivstikke israelske grensepolitimenn ved Damaskus-porten inn til Gamlebyen i Jerusalem. Begge angriperne ble pågrepet av israelske styrker før de rakk å skade noen.

Se overvåkingsvideoen her:

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart