Skjermodump fra YouTube.
Skjermodump fra YouTube.

Her blir israelsk jogger knivstukket av terrorist

En israeler som var ute og jogget ble angrepet av en knivterrorist tirsdag. Angrepet ble fanget opp av et overvåkingskamera. Se videoen her.

Filmen fra overvåkingskameraet ble offentliggjort onsdag kveld, og kan sees under denne artikkelen.

Angrepet fant sted tirsdag ettermiddag langs en vei i nærheten av bosetningen Neve Daniel på Vestbredden, i bosetningsblokken Gush Etzion, sør for Jerusalem. Videoen viser hvordan en svartkledd mann bevæpnet med kniv tar seg opp på veien etter å ha gjemt seg i buskene i veikanten. Terroristen overrasker joggeren, som forsøker å løpe fra ham uten å klare det. Terroristen stikker joggeren flere ganger i overkroppen med kniv. Angriperen løper bort fra åstedet. Offeret klarer å ta seg nedover veien for å søke hjelp.

Det var en 28 år gammel israelsk mann fra den nærliggende bosetningen Rosh Tzurim som ble knivstukket mens han var på joggetur. Han ble moderat skadet i angrepet, ifølge Times of Israel. Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet to dager etter angrepet.

To andre forsøk på terrorangrep ble i tillegg avverget tirsdag, ifølge Israel Hayom. Ei 13 år gammel palestinsk jente ble pågrepet med kniv ved en kontrollpost i Gush Etzion-blokken tirsdag morgen. 45 minutter senere forsøkte ei 16 år gammel palestinsk jente fra Øst-Jerusalem å knivstikke israelske grensepolitimenn ved Damaskus-porten inn til Gamlebyen i Jerusalem. Begge angriperne ble pågrepet av israelske styrker før de rakk å skade noen.

Se overvåkingsvideoen her:

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart