Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Åstedet ved Damaskus-porten etter knivangrepet fredag morgen. (Foto: United Hatzolah)
Åstedet ved Damaskus-porten etter knivangrepet fredag morgen. (Foto: United Hatzolah)

Knivstakk to ved Damaskus-porten

To grensepolitimenn ble skadet da en palestinsk terrorist gikk til knivangrep ved Damaskus-porten i Jerusalem tidlig fredag morgen.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En av grensepolitimennene ble knivstukket i overkroppen og er moderat skadet. Den andre ble knivstukket i en arm og slapp fra angrepet med lettere skader. Begge de skadde grensepolitimennene er i begynnelsen av 20-årene, ifølge Times of Israel.

Da israelske sikkerhetsstyrker avfyrte skudd mot gjerningsmannen for å stanse angrepet, ble en 50 år gammel palestinsk kvinne fra Øst-Jerusalem lettere skadet av splinter eller rikosjetter fra skuddene.

Terroristen var en 20 år gammel palestinsk mann fra Øst-Jerusalem. Han ble skutt og drept i selvforsvar av israelske styrker under angrepet.

Området rundt Damaskus-porten er stengt av politiet i timene etter angrepet. Porten er en av de mest brukte inngangene til Gamlebyen fra Øst-Jerusalem, og har vært åsted for en rekke angrep i løpet av de siste månedenes terrorbølge mot Israel. Tidligere denne uken var det angrep på det samme stedet tre dager på rad.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart