Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tre barneterrorister gikk til angrep søndag

Palestinske studenter i Gaza demonstrerer til støtte for knivangrepene mot israelere. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Palestinske studenter i Gaza demonstrerer til støtte for knivangrepene mot israelere. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Ved tre tilfeller gikk palestinske tenåringer til knivangrep mot israelske soldater på Vestbredden søndag formiddag.

Tidlig søndag morgen ble ei 17 år gammel palestinsk jente arrestert ved avkjørselen til Tapuah i nærheten av Ariel i Samaria. Hun ble stanset av israelske sikkerhetsstyrker fordi de oppfattet oppførselen hennes som mistenkelig. De arresterte henne da det viste seg at hun var bevæpnet med kniv. I avhør erkjente hun ifølge politiet at hun planla å gjennomføre et knivangrep. Hun forklarte at hun bestemte seg for å gjøre det etter at hun hadde sett på videoer på sosiale medier som oppfordret til slike angrep, skriver Times of Israel.

 

14-åring angrep ved Hebron

Noen timer senere på formiddagen gikk en 14 år gammel gutt til knivangrep mot en gruppe soldater på patrulje utenfor Hebron. Han ble overmannet og arrestert før han rakk å skade noen. Heller ikke angriperen ble skadet.

 

15-åring angrep ved Nablus

Bare noen minutter etter angrepet i Hebron-området gikk en 15 år gammel palestinsk gutt fra en landsby i Jenin-området til knivangrep i utkanten av Nablus. Han gikk bort til en gruppe soldater, trakk kniv og angrep en av dem. Soldater på stedet avfyrte skudd i selvforsvar. Angriperen ble skutt og drept.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart