Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelske styrker forsøkt påkjørt mens de beslagla våpen

Dette er noe av våpenproduksjonsutstyret som ble beslaglagt av israelske styrker på Vestbredden 13. juli 2016. (Foto: IDF)
Dette er noe av våpenproduksjonsutstyret som ble beslaglagt av israelske styrker på Vestbredden 13. juli 2016. (Foto: IDF)
Mens israelske styrker aksjonerte mot illegal våpenproduksjon på Vestbredden onsdag morgen, kjørte en palestinsk bil i full fart mot dem.

Det israelske grensepolitiet har innledet etterforskning av saken, som de antar var et bevisst angrep med bil ifølge blant andre Times of Israel, Jerusalem Post og Ynetnews.com. Grensepolitimannskapene var på oppdrag i byen al-Ram på Vestbredden da en palestinsk bil kom kjørende i høy fart rett mot dem. En av grensepolitimennene skjøt mot bilen i selvforsvar, fordi han opplevde situasjonen som truende. En palestinsk passasjer ble drept. En annen person i bilen ble skadet. Den tredje av dem som befant seg i bilen, ble innbrakt til avhør uskadet.

Oppdraget troppene var i gang med da det antatte angrepet skjedde, var å avsløre og stanse en illegal base for våpenproduksjon. Illegale lokalt produserte skytevåpen har vært brukt i en rekke terrorangrep mot israelere de siste ti månedene, og det israelske forsvaret har siden begynnelsen av året avslørt og stengt 16 produksjonssteder. Mer enn 200 våpen er beslaglagt i disse aksjonene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart