Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Terrorangrep på Oljeberget

Den blodige skjorten til den jødiske tenåringen som ble knivstukket i A-Tur i Øst-Jerusalem torsdag 11. august 2016. (Foto: Micky Rosenfeld, talsmann israelsk politi)
Den blodige skjorten til den jødiske tenåringen som ble knivstukket i A-Tur i Øst-Jerusalem torsdag 11. august 2016. (Foto: Micky Rosenfeld, talsmann israelsk politi)
En ung israeler ble angrepet med stikkvåpen. Politiet jakter en arabisk angriper.

En ung jødisk mann (politiets talsmann skriver 18 år på Twitter, Yedioth Aharonoth melder at han er 26 år i en tidlig melding) ble torsdag ettermiddag angrepet i et område i nærheten av den jødiske bydelen Beit Hoshen og den palestinske bydelen A-Tur på Oljeberget i Øst-Jerusalem. Politiet opplyser at mannen ble angrepet med et stikkvåpen i ryggen og i nakken, muligens en skrujern. Angriperen blir identifisert som en del av «minoriteten» – sannsynligvis en palestiner eller en israelsk araber.

Offeret for angrepet er lett til moderat skadet. Han får behandling på Hadassah-sykehuset. Angriperen blir jaktet av israelske politistyrker.

For to dager siden varslet israelsk politi at de skal bygge seks nye politistasjoner i arabiske bydeler i Øst-Jerusalem. Det skal også settes inn 1200 nye politimenn og 200 overvåkningskameraer for å bekjempe kriminalitet og terror i områdene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart