Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Den blodige skjorten til den jødiske tenåringen som ble knivstukket i A-Tur i Øst-Jerusalem torsdag 11. august 2016. (Foto: Micky Rosenfeld, talsmann israelsk politi)
Den blodige skjorten til den jødiske tenåringen som ble knivstukket i A-Tur i Øst-Jerusalem torsdag 11. august 2016. (Foto: Micky Rosenfeld, talsmann israelsk politi)

Terrorangrep på Oljeberget

En ung israeler ble angrepet med stikkvåpen. Politiet jakter en arabisk angriper.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

En ung jødisk mann (politiets talsmann skriver 18 år på Twitter, Yedioth Aharonoth melder at han er 26 år i en tidlig melding) ble torsdag ettermiddag angrepet i et område i nærheten av den jødiske bydelen Beit Hoshen og den palestinske bydelen A-Tur på Oljeberget i Øst-Jerusalem. Politiet opplyser at mannen ble angrepet med et stikkvåpen i ryggen og i nakken, muligens en skrujern. Angriperen blir identifisert som en del av «minoriteten» – sannsynligvis en palestiner eller en israelsk araber.

Offeret for angrepet er lett til moderat skadet. Han får behandling på Hadassah-sykehuset. Angriperen blir jaktet av israelske politistyrker.

For to dager siden varslet israelsk politi at de skal bygge seks nye politistasjoner i arabiske bydeler i Øst-Jerusalem. Det skal også settes inn 1200 nye politimenn og 200 overvåkningskameraer for å bekjempe kriminalitet og terror i områdene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart