Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Syria anklager Israel for å true hele regionen

Bildet er fra den israelske siden av grenseovergangen Quneitra mot Syria på Golan-høydene. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Bildet er fra den israelske siden av grenseovergangen Quneitra mot Syria på Golan-høydene. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Utenriksministeren i Syria fordømmer Israels angrep i Syria.

Syrias utenriksminister Walid Muallem fordømmer Israels angrep i sørlige Syria, ifølge Times of Israel. I FNs generalforsamling lørdag anklaget han Israel for å være en trussel for hele regionen. Videre sa Muallem at Syria har måttet ta hånd om terrorisme, slik som Israels «okkupasjon» av syriske Golan siden 1967. Israel erobret Golanhøydene i Seksdagerskrigen i 1967 og har siden annektert territoriet.

Syria hevder Israels «aggressive politikk» truer hele regionen, særlig på grunn av Israels atomvåpen. Den syriske utenriksministeren mener Israel utfører undertrykkende og aggressive handlinger som påvirker livene til syrere. Israelske angrep i Syria hjelper terrororganisasjonene i området, sa Muallem.

IDF har de siste årene gitt begrensede militære svar etter at granater og raketter fra Syria har slått ned på israelsk-kontrollert side av Golan-høydene. IDF har også gått til luftangrep for å hindre avanserte våpen å nå fram til Hizbollah i Libanon.

Muallem hevder at USA i forrige uke angrep syriske soldater med vilje, selv om USA mener at det var et feilgrep. Flere syriske soldater ble drept i bombeangrepet. USA har beklaget hendelsen og sier de rettet angrepet mot IS. Allikevel anklaget Muallem USA og deres allierte for å samarbeide med IS og andre terrororganisasjoner.

Den syriske utenriksministeren sa at Syria kjemper mot terrorisme på vegne av hele verden. Muallem sa også at Syria kan kun stole på Iran, Russland og Libanons Hizballah.

Minst 300.000 mennesker, kanskje over en halv million, har mistet livet i den syriske borgerkrigen og flere millioner er drevet på flukt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart