Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Rakett fra Gaza avfyrt mot Israel

Politiet undersøker åstedet for raketteksplosjonen i Sderot søndag 21. august 2016. (Foto: Israelsk politi)
Politiet undersøker åstedet for raketteksplosjonen i Sderot søndag 21. august 2016. (Foto: Israelsk politi)
Det er ikke meldt om fysiske skader etter at raketten traff byen Sderot.

Onsdag morgen ble byen Sderot rammet av en rakett skutt opp fra Gaza, ifølge Times of Israel. Raketten slo ned i en gate, og gjorde skader på veibanen, biler og bygninger i nærheten. Ingen personer ble fysisk skadet, men tre innbyggere – deriblant en ung jente og en eldre mann – fikk angstanfall, og ble fraktet til sykehus i Ashkelon.

Raketten utløste alarmen i Sderot og andre tettsteder i området. Flere personer meldte til politiet at de hadde hørt en eksplosjon kort tid etter at alarmen ble utløst. Elevene på en barneskole i nærheten av treffstedet ble evakuert til bomberom da alarmen ble utløst, og unngikk dermed å bli skadet.

Sderots ordfører, Alon Davidi, fortalte til Yedioth Aharonot at det var et mirakel at ingen personer hadde blitt fysisk skadet i angrepet. Etterpå stengte politiet av området for trafikk og fotgjengere.

Den israelske nyhetskanalen i24news melder at jihadister i Salafist-gruppen Ahfad Sahaba Ankaf Beit al-Maqdis skal ha erklært at de avfyrte raketten. Israel holder alltid terrorgruppen Hamas ansvarlig for slike rakettangrep mot Israel, ettersom Hamas har full kontroll over Gazastripen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart