Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Storbritannia takker for støtten fra Israel

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren i mars. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt i fargene til Union Jack for å hedre ofrene etter London-terroren.

Storbritannias viseambassadør til Israel, Tony Kay, la onsdag kveld ut et bilde på Twitter av rådhuset i Tel Aviv lyssatt i fargene til flagget Union Jack hvor han takket Israel for deres solidaritet med ofrene etter onsdagens terrorangrep i London. Fire personer ble drept og minst 40 skadet da en terrorist kjørte inn i en folkemengde, før han gikk løs på en politimann med kniv. Gjerningsmannen ble så skutt og drept.

Denne formen for terror har Israel opplevd mye av de siste årene. Senest i januar kjørte en terrorist en lastebil inn i en mengde soldater i Jerusalem. Også i det angrepet ble fire personer drept, mens 16 ble skadet. Da ble det israelske flagget lyst opp på Brandenburger Tor i Berlin i sympati med terrorofrene i Jerusalem.

Israels president, Reuven Rivlin, skriver på Twitter at israelerne har folket i London i sine tanker og at terror er en trussel mot oss alle. Den må vi sammen bekjempe.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart