Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu fordømmer terroren i Manchester

Over 20 personer ble drept og nesten 60 skadet i et terrorangrep i Manchester mandag. (Foto: Twitter)
Over 20 personer ble drept og nesten 60 skadet i et terrorangrep i Manchester mandag. (Foto: Twitter)
- Terrorisme er en global trussel og det er opp til opplyste land å bekjempe den.

Den israelske regjeringen har fordømt terrorangrepet i Manchester mandag kveld. Det kostet minst 22 mennesker livet. Flere av de drepte var barn. Det var like etter en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande at en person skal ha sprengt seg selv i luften og tatt mange mennesker med seg i døden. 59 ble skadet.

– Jeg sender våre kondolanser til familiene til de drepte og ønsker alle de sårede god bedring. Terrorisme er en global trussel og det er opp til opplyste land å bekjempe den overalt, sier statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse.

Angrepet i Storbritannia har preget deler av Donald Trumps besøk i Midtøsten tirsdag. Under en pressekonferanse etter møtet med palestinernes president Mahmoud Abbas i Betlehem fordømte Trump terrorangrepet på det sterkeste.

– På vegne av USA vil jeg begynne med å sende bønner og tanker til menneskene i Manchester og Storbritannia. Så mange flotte uskyldige mennesker har blitt drept av en ond taper. Jeg vil ikke kalle slike mennesker for monster, for det ville de likt å bli kalt. Jeg kaller dem for tapere, for det er hva de er, sa Trump på pressekonferansen.

Også andre statslederen har fordømt mandagens terrorangrep.

– Våre tanker og bønner går til menneskene i Manchester som er berørt av eksplosjonen. Vi sørger over de døde og ønsker det beste for dem som er skadet, skriver talsmannen til Tyskland forbundskansler Angela Merkel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart