Angrepet skal ha skjedd ved Damaskus-porten i Jerusalem. (Foto: Magen David Adom)
En kvinnelig politibetjent ble drept i angrepet. (Foto: Magen David Adom)

Tre terrorister gikk til angrep i Jerusalem

En kvinnelig grensevakt ble drept og fire andre skadet i et koordinert terrorangrep.

En kvinnelig grensevakt er drept og fire andre er lettere skadet etter det som fremstår som et koordinert terrorangrep med kniver og skytevåpen fredag. Angrepet skal ha skjedd på to ulike steder i Jerusalems gamleby, skriver Times of Israel.

Ved Damaskus-porten gikk en gjerningsmann til angrep på en kvinnelig grensevakt med kniv. Gjerningsmannen ble skutt og drept. Den 22 år gamle grensevakten ble kritisk skadet og døde senere på operasjonsbordet på sykehuset.

Like i nærheten, ved Zedekiahs hule, gikk to personer til angrep på en gruppe politimenn. En av angriperne hadde kniv og den andre var bevæpnet med en Carl Gustav-maskinpistol. Sikkerhetsvaktene åpnet ild og drepte begge terroristene.

Maskinpistolen til terroristen skal angivelig ha kilt seg, noe som sannsynligvis forhindret er et langt mer alvorlig terrorangrep. Ifølge politiet skal de tre gjerningsmennene på 18, 18 og 31 år ha vært bosatt på Vestbredden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart