Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

To personer ble påkjørt i det som fremstår som et terrorangrep. (Foto: Magen David Adom)
Betongbarrierer ved busstopp skal hindre terrorangrep. (Arkivfoto: Magen David Adom)

Bil- og knivangrep på Vestbredden

En soldat ble skadet etter å ha blitt forsøkt påkjørt. Gjerningsmannen ble skutt og drept.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En israelsk soldat er moderat skadet etter et bilangrep utenfor den palestinske byen Tekoa mandag. Sjåføren av bilen ble skutt og drept av sikkerhetsstyrker etter at han kjørte på en soldat og etterpå gikk til angrep med en kniv, skriver Times of Israel.

Soldaten, som skal være rundt 20 år gammel, ble moderat skadet i angrepet og ble behandlet på stedet av både sivile og av militære. Også gjerningsmannen skal ha fått medisinsk behandling på stedet, men han ble erklært død ikke lenge etter angrepet. Militæret er sikre på at det dreier seg om et angrep og ikke et uhell.

Offeret skal ikke ha blitt truffet av selve bilen, men av en lyktestolpe som veltet i sammenstøtet. Siden september 2015 har palestinske terrorister drept 43 israelere, to amerikanere, en palestiner og en britisk student i kniv-, bil- og skyteangrep.

Gjerningsmannen skal ha angrepet med denne kniven etter bilangrepet. (Foto: IDF)
Gjerningsmannen skal ha angrepet med denne kniven etter påkjørselen. (Foto: IDF)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart