Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Yosef Salomon, Chaya Salomon og Elad Salomon ble drept i terrorangrepet. (Foto: Privat)
Yosef Salomon, Chaya Salomon og Elad Salomon ble drept i terrorangrepet. (Foto: Privat)

Drept av palestinsk knivterrorist i sitt eget hjem

De feiret at Yosef Salomon (t.v.) hadde fått et nytt barnebarn, men mannen som banket på hadde døden med som gave.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Navnene på de tre israelerne som ble drept i fredagens knivterror ble offentliggjort lørdag kveld etter at sabbaten var over og andre familiemedlemmer hadde blitt informert. Det skriver Times of Israel.

De drepte er:

  • Yosef Salomon, 70 år.
  • Chaya Salomon, 46 år.
  • Elad Salomon, 36 år.

Chaya og Elad var datter og sønn av Yosef. 

Yosef Salomons kone, Tova Salomon (68), ble alvorlig skadet og fraktet til Shaare Zedek Medical Center i Jerusalem der hun får behandling.

Det var den 19 år gamle palestineren Omar al-Abed fra en landsby på Vestbredden som sto bak terrorangrepet. Drapsorgien ble stanset da en israelsk soldat på permisjon hørte skrikene, løp til huset og skjøt terroristen fra utsiden gjennom et kjøkkenvindu. Etter behandling på et israelsk sykehus, ble han utskrevet lørdag og overført til sikkerhetstjenesten Shin Bet for avhør.

Elad og Michal. (Foto: Privat)
Elad og Michal. (Foto: Privat)

Elads kone, Michal, overlevde angrepet. Hun lekte med tre av barna i stuen da terroristen kom inn i huset. Deretter flyktet hun med barna opp til et rom i andre etasje og ringte politiet. I et desperat forsøk på å hindre terroristen fra å drepe henne og barna, holdt hun hardt i dørhåndtaket inntil hun hørte skudd og forsto at terroristen var nøytralisert. 

Begravelsene for Yosef, Chaya og Elad fant sted søndag ettermiddag kl. 17:30 (israelsk tid) i byen Modi’in, mellom Tel Aviv og Jerusalem. 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart