Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Statsminister Benjamin Netanyahu besøker forsvarsstyrker ved Israels nordgrense. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu besøker forsvarsstyrker ved Israels nordgrense. (Foto: GPO)

– Tiden er kommet for å gi terrorister dødsstraff

Statsminister Benjamin Netanyahu under kondolansebesøk til familie som mistet tre kjære da en 19 år gammel palestiner gikk til angrep med kniv.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

– Tiden er kommet for å gi terrorister dødsstraff, sa statsminister Benjamin Netanyahu da han besøkte Salomon-familien i Halamish på Vestbredden torsdag.

– Det er lovhjemmel for det. Dommerne må være enstemmige, men de vil også vite regjeringens holdning. Min holdning som statsminister, i et slikt tilfelle, for et drap så forferdelig som dette, er at han må henrettes. Vi kan ganske enkelt ikke se ham smile mer, sa Netanyahu, ifølge Barak Ravid i Ha’aretz.

Omar al-Abed tok seg fredag 21. juli inn i Halamish og inn i hjemmet til familien Salomon hvor det ble feiret sabbatskveld og fødselen til et nytt barnebarn. Jubilanten Yosef Salomon (70) og hans voksne barn Chaya (46) og Elad (36) ble drept. Yosefs kone Tova (68) ble såret i angrepet.

Etter terrorangrepet er al-Abed hyllet i deler av det palestinske samfunnet, og han vil nå motta økonomisk belønning fra palestinske selvstyremyndigheter.

Takket være våre medlemmer og støttespillere er alle Med Israel for freds artikler på miff.no  tilgjengelig for alle interesserte. Den beste takken du kan gi er å bli medlem (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539. Med din hjelp kan vi nå enda flere med israelernes perspektiver og beste argumenter!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart