Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Statsminister Benjamin Netanyahu besøker forsvarsstyrker ved Israels nordgrense. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu besøker forsvarsstyrker ved Israels nordgrense. (Foto: GPO)

– Tiden er kommet for å gi terrorister dødsstraff

Statsminister Benjamin Netanyahu under kondolansebesøk til familie som mistet tre kjære da en 19 år gammel palestiner gikk til angrep med kniv.

– Tiden er kommet for å gi terrorister dødsstraff, sa statsminister Benjamin Netanyahu da han besøkte Salomon-familien i Halamish på Vestbredden torsdag.

– Det er lovhjemmel for det. Dommerne må være enstemmige, men de vil også vite regjeringens holdning. Min holdning som statsminister, i et slikt tilfelle, for et drap så forferdelig som dette, er at han må henrettes. Vi kan ganske enkelt ikke se ham smile mer, sa Netanyahu, ifølge Barak Ravid i Ha’aretz.

Omar al-Abed tok seg fredag 21. juli inn i Halamish og inn i hjemmet til familien Salomon hvor det ble feiret sabbatskveld og fødselen til et nytt barnebarn. Jubilanten Yosef Salomon (70) og hans voksne barn Chaya (46) og Elad (36) ble drept. Yosefs kone Tova (68) ble såret i angrepet.

Etter terrorangrepet er al-Abed hyllet i deler av det palestinske samfunnet, og han vil nå motta økonomisk belønning fra palestinske selvstyremyndigheter.

Takket være våre medlemmer og støttespillere er alle Med Israel for freds artikler på miff.no  tilgjengelig for alle interesserte. Den beste takken du kan gi er å bli medlem (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539. Med din hjelp kan vi nå enda flere med israelernes perspektiver og beste argumenter!

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart