Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Dagsrevyen snudde det helt på hodet

Skjermdump fra NRK Dagsrevyen 14. juli 2017.
Skjermdump fra NRK Dagsrevyen 14. juli 2017.
Nytt skoleeksempel på NRKs urettferdige dekning.

Tidlig på morgenen fredag 14. juli (omkring kl 06 norsk tid) åpnet tre israelske arabere ild med håndvåpen mot israelsk politi i nærheten av Løveporten i gamlebyen i Jerusalem. Politimennene Hail Stawi (30) og Kamil Shanan (22), begge drusere fra Nord-Israel, ble drept i angrepet. To andre ble skadet. Etter skyteangrepet flyktet angriperne inn på Tempelplassen hvor de ble drept i den videre skuddvekslingen med israelsk politi.

Omkring 13 timer senere valgte NRK Dagsrevyen å omtale angrepet på denne måten (full transkripsjon):

«Tre palestinere ble drept av israelsk politi i Gamlebyen i Jerusalem i dag. De tre skal da ha skadet tre personer. To politimenn døde av skuddskader. Muslimenes fredagsbønn i det hellige al-Haram al-Sharif området, kjent som Tempelhøyden for jøder, ble avlyst som følge av angrepet. Det er første gang på 17 år at fredagsbønnen avlyses.»

Hva ville NRKs lisensbetalere ha sagt dersom NRK Dagsrevyen oppsummerte terrorangrepet i London 3. juni på følgende måte:

«Tre britiske muslimer ble drept av britisk politi i London i dag. De tre skal da ha skadet drøyt 50 personer. Åtte mennesker døde av skadene.»

Alle forstår at NRK aldri ville kommet på å dekke terror i London slik. Det er noe helt annet når det gjelder terror som retter seg mot verdens eneste jødiske stat.

Dette er dessverre ikke noe nytt fra NRKs side. Også i juni gjorde de terroristene om til ofrene. Hittil i år har NRK sendt en lang serie kritikkverdige innslag.

Hva gjør du for å motarbeide NRKs dypt urettferdige dekning av Israel? Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart