Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Den islamske predikanten Raed Salah er pågrepet mistenkt for oppvigleri til terror. (Foto: Wikipedia)
Den islamske predikanten Raed Salah er pågrepet, mistenkt for oppvigleri til terror. (Foto: Wikipedia)

Pågrep radikal islamistisk predikant

Store politistyrker pågrep Raed Salah, som er mistenkt for å spre oppvigleri til terror.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Lederen for den nordlige grenen av Den islamske bevegelsen i Israel, Raed Salah, ble tirsdag morgen pågrepet i sitt hjem i Mahajina-nabolaget i den nordlige israelske byen Umm al-Fahm. Salah er mistenkt for oppvigleri til terror. En stor politistyrke var til stede under pågripelsen, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

Pågripelsen er et resultat av en felles etterforskning mellom politiet og den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Etterforskningen av Salah skal ha blitt iverksatt av statsadvokat Avichai Mandelblit. Salah har også tidligere drevet med oppvigleri.

Det er bare et halvt år siden han ble løslatt fra fengsel, etter å ha sonet en dom på ni måneder for et annet tilfelle av oppvigleri til vold. Den nordlige grenen av Den islamske bevegelsen ble i 2015 erklært ulovlig av det israelske sikkerhetskabinettet, delvis på grunn av deres tilknytning til terrororganisasjonen Hamas.

I forrige måned var det store protester i Jerusalem som følge av nye sikkerhetstiltak ved Tempelhøyden. Salah skal være en av dem som har spredt påstander om at al-Aqsa-moskeen er i fare. Israel har gang på gang avvist påstandene. Tidligere har Salah sagt at det er verdt å bli martyr for al-Aqsa.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart