Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Pågrep radikal islamistisk predikant

Den islamske predikanten Raed Salah er pågrepet mistenkt for oppvigleri til terror. (Foto: Wikipedia)
Den islamske predikanten Raed Salah er pågrepet, mistenkt for oppvigleri til terror. (Foto: Wikipedia)
Store politistyrker pågrep Raed Salah, som er mistenkt for å spre oppvigleri til terror.

Lederen for den nordlige grenen av Den islamske bevegelsen i Israel, Raed Salah, ble tirsdag morgen pågrepet i sitt hjem i Mahajina-nabolaget i den nordlige israelske byen Umm al-Fahm. Salah er mistenkt for oppvigleri til terror. En stor politistyrke var til stede under pågripelsen, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

Pågripelsen er et resultat av en felles etterforskning mellom politiet og den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet. Etterforskningen av Salah skal ha blitt iverksatt av statsadvokat Avichai Mandelblit. Salah har også tidligere drevet med oppvigleri.

Det er bare et halvt år siden han ble løslatt fra fengsel, etter å ha sonet en dom på ni måneder for et annet tilfelle av oppvigleri til vold. Den nordlige grenen av Den islamske bevegelsen ble i 2015 erklært ulovlig av det israelske sikkerhetskabinettet, delvis på grunn av deres tilknytning til terrororganisasjonen Hamas.

I forrige måned var det store protester i Jerusalem som følge av nye sikkerhetstiltak ved Tempelhøyden. Salah skal være en av dem som har spredt påstander om at al-Aqsa-moskeen er i fare. Israel har gang på gang avvist påstandene. Tidligere har Salah sagt at det er verdt å bli martyr for al-Aqsa.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart