Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinsk band arrestert for terrorsang

Mohammed al-Barghouti pågripes av israelske sikkerhetsstyrker på Vestbredden. (Foto: Skjermdump Youtube)
Mohammed al-Barghouti pågripes av israelske sikkerhetsstyrker på Vestbredden. (Foto: Skjermdump Youtube)
Bryllupsbandet sang en hyllest til Omar al-Abed, som knivstakk og drepte tre israelere.

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep natt til torsdag en palestinsk bryllupssanger og flere medlemmer av bandet hans etter at de glorifiserte terroristen som i forrige måned drepte tre sivile israelere i bosetningen Halamish på Vestbredden.

Mohammed al-Barghouti ble pågrepet i landsbyen Beit Rima i nærheten av Ramallah sammen med bandmedlemmene Naji Rimawi og Nazzal Barghouthi. I et bryllup for en ukes tid siden sang bandet en hyllest til 19 år gamle Omar al-Abed, som i juli knivstakk Josef (70), Chaya (46) og Elad Salomon (36) til døde i sitt eget hjem. Sangen ble filmet og lastet opp på sosiale medier, skriver Times of Israel.

Slik så huset til familien Salomon ut etter det blodige terrorangrepet. (Fotomontasje: IDF)

En fjerdemann som bidro til å spre sangen på internett er også arrestert. Under arrestasjonen tok sikkerhetsstyrkene beslag i utstyret som ble brukt til å spille inn musikken. Det skal være første gang et band er pågrepet for oppvigleri til terror.

Bandet sang blant annet: «Omar al-Abed er et jordskjelv som tok hevn på vegne av al-Aqsa. Han kom fra fjellene bærende på en kniv […] og fikk zionistene til å ende på bakken. Selv om de pågriper mor og far og river huset vårt vil vi aldri føle skam».

Siden det dødelige angrepet har israelske sikkerhetsstyrker arrestert faren, moren, to brødre og kusinen til den 19 år gamle terroristen. Politiet mener at alle hadde forhåndskunnskap om terrorangrepet, men ikke gjorde noe for å forhindre det.

De brutale drapene på Salomon-familien har rystet Israel og både pårørende og statsminister Benjamin Netanyahu mener terroristen fortjener dødsstraff.

Den israelske hæren har lagt ut en video av pågripelsen på Youtube;

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart