Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Mohammed al-Barghouti pågripes av israelske sikkerhetsstyrker på Vestbredden. (Foto: Skjermdump Youtube)
Mohammed al-Barghouti pågripes av israelske sikkerhetsstyrker på Vestbredden. (Foto: Skjermdump Youtube)

Palestinsk band arrestert for terrorsang

Bryllupsbandet sang en hyllest til Omar al-Abed, som knivstakk og drepte tre israelere.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israelske sikkerhetsstyrker pågrep natt til torsdag en palestinsk bryllupssanger og flere medlemmer av bandet hans etter at de glorifiserte terroristen som i forrige måned drepte tre sivile israelere i bosetningen Halamish på Vestbredden.

Mohammed al-Barghouti ble pågrepet i landsbyen Beit Rima i nærheten av Ramallah sammen med bandmedlemmene Naji Rimawi og Nazzal Barghouthi. I et bryllup for en ukes tid siden sang bandet en hyllest til 19 år gamle Omar al-Abed, som i juli knivstakk Josef (70), Chaya (46) og Elad Salomon (36) til døde i sitt eget hjem. Sangen ble filmet og lastet opp på sosiale medier, skriver Times of Israel.

Slik så huset til familien Salomon ut etter det blodige terrorangrepet. (Fotomontasje: IDF)

En fjerdemann som bidro til å spre sangen på internett er også arrestert. Under arrestasjonen tok sikkerhetsstyrkene beslag i utstyret som ble brukt til å spille inn musikken. Det skal være første gang et band er pågrepet for oppvigleri til terror.

Bandet sang blant annet: «Omar al-Abed er et jordskjelv som tok hevn på vegne av al-Aqsa. Han kom fra fjellene bærende på en kniv […] og fikk zionistene til å ende på bakken. Selv om de pågriper mor og far og river huset vårt vil vi aldri føle skam».

Siden det dødelige angrepet har israelske sikkerhetsstyrker arrestert faren, moren, to brødre og kusinen til den 19 år gamle terroristen. Politiet mener at alle hadde forhåndskunnskap om terrorangrepet, men ikke gjorde noe for å forhindre det.

De brutale drapene på Salomon-familien har rystet Israel og både pårørende og statsminister Benjamin Netanyahu mener terroristen fortjener dødsstraff.

Den israelske hæren har lagt ut en video av pågripelsen på Youtube;

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart