Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En palestiner ble pågrepet utenfor en israelsk bosetning med kniv, kjøttøks og koranen i sekken. (Foto: Politiet)
En palestiner ble pågrepet utenfor en israelsk bosetning med kniv, kjøttøks og koranen i sekken. (Foto: Politiet)

Tatt med kniv, kjøttøks og Koranen

Palestineren innrømmer at knivene skulle bli brukt til et terrorangrep.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Torsdag ble en palestiner pågrepet utenfor den israelske bosetningen Kochav Yaakov på Vestbredden. Da politiet gjennomsøkte sekken han gikk med, fant de en kjøttøks, en kniv og Koranen, opplyser politiet til Times of Israel.

Mannen skal ha blitt observert utenfor bosetningen av en brannmann, som informerte politiet om at han hadde sett en mann med mistenkelig oppførsel. En gruppe med politifolk kom til stedet og pågrep mannen.

Ifølge politiet skal den mistenke ha sagt at sekken ikke er hans, men han erkjente at knivene skulle bli brukt til terror. Mannen sitter nå i arresten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart