Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

En 19-åring ble knivstukket og drept i byen Arad i Sør-Israel. Politiet omtaler det som et terrorangrep. (Foto: Politiet)
Soldaten ble knivstukket på et busstopp utenfor et kjøpesenter i den sørlige byen. (Foto: Politiet)

Ung mann stukket til døde

Politiet søker etter to gjerningsmenn etter det som framstår som et terrorangrep.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

En 19 år gammel israeler ble knivstukket til døde på et busstopp i byen Arad i Sør-Israel torsdag kveld. Politiet omtaler hendelsen som et terrorangrep.

Politiet opplyser videre om at de søker etter to gjerningsmenn, som stakk fra åstedet. Meldingen om knivstikkingen kom klokken 21:30 israelsk tid.

Knivstikkingen skal ha skjedd i nærheten av kjøpesenteret i Arad. 19-åringen var bevisstløs  og uten puls da ambulansepersonellet kom til stedet.

Det ble forsøk gjenopplivning i ambulansen på vei til sykehuset, men ambulansepersonellet måtte til slutt erklære 19-åringen død.

Offeret ble fredag morgen identifisert som soldaten Ron Yitzhak Kokia. Ifølge vitner Yedioth Ahronoth har snakket med ble 19-åringen knivstukket bakfra.

Det var den 19 år gamle soldaten Ron Yitzhak Kokia som ble drept torsdag kveld. (Foto: IDF)
Det var den 19 år gamle soldaten Ron Yitzhak Kokia som ble drept torsdag kveld. (Foto: IDF)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart