Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

En sikkerhetsvakt ble knivstukket i hjertet ved sikkerhetskontrollen ved rutebilstasjonen i Jerusalem. (Foto: United Hatzalah)
En sikkerhetsvakt ble knivstukket i hjertet ved sikkerhetskontrollen ved rutebilstasjonen i Jerusalem. (Foto: United Hatzalah)

Sikkerhetsvakt utenfor livsfare

Asher Elmaliach ble knivstukket i hjertet utenfor rutebilstasjonen i Jerusalem.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Tilstanden til en vakt som ble knivstukket i brystet av en palestinsk terrorist utenfor rutebilstasjonen i Jerusalem søndag er stabil. Det opplyser legene ved Shaare Zedek-sykehuset til avisen Times of Israel mandag morgen.

46 år gamle Asher Elmaliach svevde en stund mellom liv og død etter at han ble knivstukket søndag. Kniven skal ha truffet hjertet. Nå viser 46-åringen tegn til oppvåkning, men han er fortsatt bevisstløs og koblet til respirator.

En overvåkningsvideo fra busstasjonen viser hvordan gjerningsmannen Abu al-Qar’a gir sine eiendeler til sikkerhetsvakten for kontroll, før han plutselig tar fram en kniv og stikker den hardt og brutalt inn i vaktens bryst.

Den 24 år gamle terroristen forsøkte å flykte fra stedet, men ble lagt i bakken av en politimann og sivile. 24-åringen sitter nå i varetekt. Han skal ikke ha vært involvert i terror tidligere, ifølge sikkerhetstjenesten Shin Bet.

Natt til mandag gjennomsøkte israelske sikkerhetsstyrker huset hans i byen Tubas i nærheten av Nablus på Vestbredden.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart