Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestiner med bombebelte skutt

Terroristen blir fraktet bort etter å ha blitt skutt av sikkerhetsstyrkene. Han har fortsatt bombebeltet på seg. (Foto: Twitter)
Terroristen blir fraktet bort etter å ha blitt skutt av sikkerhetsstyrkene. Han har fortsatt bombebeltet på seg. (Foto: Twitter)
Gjerningsmannen knivstakk en soldat, men «bomben» gikk ikke av.

En palestiner, med det som tilsynelatende skal være et bombebelte rundt livet, knivstakk fredag en israelsk grensepoliti i skulderen ved byen Ramallah på Vestbredden. Soldaten skal ha blitt knivstukket to ganger i overkroppen, men skal ikke være livstruende skadet, skriver avisen Times of Israel.

Gjerningsmannen ble skutt av andre polititjenestemenn på stedet og skal være alvorlig skadet. Enkelte palestinske medier melder at han ble drept.

Bombebeltet som mannen hadde på seg, skal ikke ha gått av. Politiet sier de etterforsker om det er en ekte bombe, eller om det bare er en etterligning.

I løpet av de første tusen døgn av den andre intifada på 2000-tallet forsøkte over tre hundre selvmordsbombere å ta med seg israelere i døden. 115 rakk å utløse sine eksplosiver, 202 ble avverget av israelske sikkerhetsstyrker.

Den siste selvmordsbomben gikk av i april 2016. Da sprengte en palestinsk terrorist seg selv i luften på en buss i Jerusalem. Terroristen drepte seg selv, tillegg til at han skadet 20 andre. Det angrepet var planlagt av Hamas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart