NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

Dette er ett av stedene politiet oppsøkte i jakten på de ti iranerne. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)
Dette er ett av stedene politiet oppsøkte i jakten på de ti iranerne. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)

Iranske spioner i Tyskland overvåket Israels ambassade og jødiske barnehager

Israels ambassadør i Tyskland advarer Europa mot det iranske regimets aktiviteter.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Tidlig om morgenen tirsdag 16. januar gikk tysk politi til aksjon flere steder i Tyskland for å arrestere ti iranerne som er mistenkt for spionasje. Det skrev Times of Israel med det tyske ukemagasinet Focus som kilde.

Politiet gjennomsøkte flere private hjem og virksomheter, men klarte ikke å finne noen av de ettersøkte personene. I stedet gjorde politiet flere beslag, blant annet av datamaskiner.

Ifølge Focus sto det på arrestordren at iranerne er mistenkt for å være medlemmer i Al-Quds-styrken, som er en del av Irans revolusjonsgarde.

Den tyske kringkastingsorganisasjonen Deutsche Welle skrev på tirsdag at myndighetene mistenker iranerne for å ha spionert på personer og institusjoner «på vegne av en etterretningsenhet med forbindelse til Iran».

Tysk politi beslagla datamaskiner. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)
Tysk politi beslagla datamaskiner. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)

Onsdag 17. januar skrev Times of Israel i en ny artikkel at den tyske journalisten Josef Hufelschulte, fra det tyskspråklige ukemagasinet Focus, samme dag hadde fortalt til den israelske tv-kanalen Kan at de iranske spionene hadde overvåket og samlet informasjon om Israels ambassade i Berlin, og om det lokale jødiske miljøet, inkludert jødiske barnehager.

Stefan Biehl, talsmann for de tyske påtalemyndighetene, ville overfor Associated Press ikke kommentere opplysningene fra Focus om at de mistenkte hadde spionert på jøder og israelere.

Nyhetsanker Geula Even i studio og reporter Antonia Yamin i Berlin. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)
Nyhetsanker Geula Even Saar i studio og reporter Antonia Yamin i Berlin. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)

Arrestordren på iranerne skal ha blitt utstedet etter at påtalemakten fikk tips fra den tyske etterretningstjenesten. Den omfattende etterforskningen skal ha pågått i to måneder.

TV-kanalen Kan meldte tirsdag at den israelske etterretningstjenesten Mossad hadde delt  viktig etterretningsinformasjon om de iranske agentene og deres aktiviteter med kolleger i den tyske etterretningstjenesten.

Ifølge Kan hadde iranerne forsøkt å rekruttere ikke-iranske sjia-muslimer – hovedsakelig personer med europeisk statsborgerskap – med den hensikt å etablere en terrorcelle som skulle gjennomføre terrorangrep på det europeiske kontinent.

Israels ambassadør i Tyskland, Jeremy Issacharoff. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)
Israels ambassadør i Tyskland, Jeremy Issacharoff. (Foto: Skjermdump fra Youtube/Kan)

– Denne affæren bør være en vekker – ikke bare for Tyskland – men for hele Europa, sier Jeremy Issacharoff, Israels ambassadør i Tyskland.

– Det er på tide at tyskere og europeere forstår hva som skjuler seg bak de siste månedenes iranske smil, la han til.

 

Dette er tv-stasjonen Kans reportasje sendt tirsdag 16. januar om de iranske spionene i Tyskland.

 

Er du en takknemlig leser av Miff.no, men ikke medlem? Klikk her for å registrere deg nå, og du mottar medlemsavis seks ganger i året og invitasjon til møter i ditt område m.m. Det tar kun to minutt. Takk og velkommen! Uten våre medlemmer kan vi ikke gjøre dette arbeidet!

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart