Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Denne palestinske tenåringen drepte en jødisk tobarnsfar med kniv og skadet to andre før han ble stanset

Terroristen Mohammad Tareq Yousef. (Foto: sosiale medier)
Terroristen Mohammad Tareq Yousef. (Foto: sosiale medier)
To andre israelere ble skadet av en palestinsk 17-åring (bildet) som vokste opp i et samfunn hvor drap på jøder blir hyllet og belønnet.

En ung palestinsk terrorist infiltrerte den jødiske bosetningen Adam på Vestbredden på kvelden torsdag 26. juli. Mohammad Tareq Yousefs første offer var tobarnsfaren Yotam Ovadia (31), som senere døde av skadene han fikk av knivstikkene i overkroppen. Han etterlater seg kone og to barn på henholdsvis 2 år og 7 måneder, ifølge Times of Israel.

Også to andre innbyggere i Adam ble knivstukket av angriperen, en 58-åring og en 41-åring. Angrepet ble bare stanset da 41-åringen, Assaf Raviv, lykkes med å skyte angriperen og drepe ham.

– Hendelsen var redselsfull, men kunne blitt mye verre hvis det ikke var for Assaf Ravivs heltemot. Til tross for sine skader klarte han å overvinne terroristen, drive ham tilbake og skyte ham og dermed ende hans morderiske framrykning, sier Babar Vanunu, lederen for bosetningsrådet.

– Når vil president Abbas og palestinske ledere fordømme volden? Våre tanker og bønner er med ofrene og deres familier i kveld, skrev Jason Greenblatt, USAs utsending til Midtøsten.

Palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden har de siste 24 årene skapt et palestinsk samfunn hvor drap som på tobarnsfaren Ovadia blir hyllet og rikt økonomisk belønnet.

Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)
Terrorofferet Yotam Ovadia sammen med familien sin. (Foto: Privat)

På den offisielle Facebook-siden til Fatah, bevegelsen til Mahmoud Abbas som styrer de palestinske områdene på Vestbredden, blir terroristen hyllet. Se skjermdumper under.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart