Terrorraketten mot Beersheba rammet boligen som huset en mor og tre barn. (Foto: IDF)
Raketten mot Beersheba rammet boligen som huset en mor og tre barn. Boligen ble totalskadet. (Foto: IDF)

Terrorrakett gjorde store ødeleggelser i Beersheba

En Grad-rakett fra Gaza forårsaket store skader på et bolighus i Beersheba natt til 17. oktober.

Ingen personer kom til skade i angrepet. Rakettalarmen hadde blitt utløst og en mor og tre barn rakk å søke tilflukt i et bomberom før raketten slo ned og eksploderte i huset de befant seg i.

Terrorraketten var en oppgradert Grad-rakett med ekstra eksplosiver, skriver Times of Israel. Ødeleggelsene i nedslagsfeltet var derfor store. Beersheba er en storby med over 200.000 innbyggere.

Terroristene på Gaza-stripen avfyrte også en rakett i retning Tel Aviv. Den falt ned i havet utenfor byen, opplyser IDF.

– Som svar på rakettangrepene fra Gaza har israelske kampfly startet angrep mot terrormål på Gaza, sier IDF i en uttalelse torsdag morgen.

IDF opplyser også i morgentimene onsdag at de har rammet en terrorcelle som var i ferd med å avfyre nye raketter inn i Israel.

Både Hamas og Islamsk Jihad avviser at de står bak rakettangrepene, som de omtaler som «uansvarlig». Terrorgruppene hevder at de som skjøt ut rakettene er ute etter å sabotere de pågående våpenhvileforhandlingene der Egypt fungerer som tilrettelegger.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart