Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fire politifolk knivstukket i Jerusalem

Fire politibetjenter ble skadet da en terrorist i 20-årene gikk til angrep med kniv ved denne politistasjonen. (Foto: Politiet)
Fire politibetjenter ble skadet da en terrorist i 20-årene gikk til angrep med kniv ved denne politistasjonen. (Foto: Politiet)
Ofrene ble lettere skadet. Gjerningsmannen ble skutt, men overlevde.

Fire politibetjenter ble lettere skadet i et terrorangrep onsdag kveld. En person gikk til angrep med kniv ved en politistasjon i nabolaget Armon Hanatziv i Øst-Jerusalem. Knivstikkingen skal ha skjedd ved inngangen til politistasjonen. Terroristen skal ha klatret over et gjerde og angrepet politibetjentene som sto ved sikkerhetskontrollen, skriver Ha’aretz.

En av politibetjentene klarte å skyte og stanse gjerningsmannen. Terroristen i 20-årene overlevde og mottar nå behandling på sykehus i Israel.

Ambulansetjenesten Magen David Adom sier de var på stedet klokken 22.32 mandag kveld og at fire politibetjenter fikk medisinsk behandling. Tre av politibetjentene ble utskrevet fra sykehuset natt til torsdag, mens en fortsatt får behandling på sykehus.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart