Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel under Gaza-krigen i 2014. Hamas og andre terrorgrupper bruker sivilbefolkningen som levende skjold ved å avfyre raketter mot Israel fra sivile områder på Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)

To raketter avfyrt mot Israel

Angrepet skjedde etter at Israel hadde angrepet Hamas-mål på Gazastripen.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

Palestinske terrorister på Gazastripen skjøt torsdag morgen to raketter mot det sørlige Israel. Prosjektilene landet i tomme områder og skal ikke ha ført til skader på verken mennesker eller bygninger, skriver Times of Israel.

Rakettangrepet skjedde etter at israelske jagerfly bombet en Hamas-base nord på Gazastripen ved 03.30-tiden natt til torsdag. Det israelske angrepet var et svar på at det var sendt flere brannbomber fra Gaza inn mot Israel. Brannbombene skal ha ført til minst to branner i det sørlige Israel onsdag.

– Tidligere i dag ble det sendt ballonger med eksplosiver og brannbomber fra Gazastripen. Som en respons på det har IDF i løpet av natten angrepet flere terrormål i et Hamas-anlegg nord på Gaza, sier det israelske forsvaret.

Det er ikke kommet meldinger om skadde i det israelske angrepet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart