Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To raketter avfyrt mot Israel

Rakettangrep fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Rakettangrep fra Gaza mot Israel under Gaza-krigen i 2014. Hamas og andre terrorgrupper bruker sivilbefolkningen som levende skjold ved å avfyre raketter mot Israel fra sivile områder på Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: IDF / Flickr.com)
Angrepet skjedde etter at Israel hadde angrepet Hamas-mål på Gazastripen.

Palestinske terrorister på Gazastripen skjøt torsdag morgen to raketter mot det sørlige Israel. Prosjektilene landet i tomme områder og skal ikke ha ført til skader på verken mennesker eller bygninger, skriver Times of Israel.

Rakettangrepet skjedde etter at israelske jagerfly bombet en Hamas-base nord på Gazastripen ved 03.30-tiden natt til torsdag. Det israelske angrepet var et svar på at det var sendt flere brannbomber fra Gaza inn mot Israel. Brannbombene skal ha ført til minst to branner i det sørlige Israel onsdag.

– Tidligere i dag ble det sendt ballonger med eksplosiver og brannbomber fra Gazastripen. Som en respons på det har IDF i løpet av natten angrepet flere terrormål i et Hamas-anlegg nord på Gaza, sier det israelske forsvaret.

Det er ikke kommet meldinger om skadde i det israelske angrepet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart