Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Flere boliger truffet av rakettene fra Gaza. Denne bygningen i Ashkelon ble truffet av en rakett natt til søndag.
Flere boliger er truffet av rakettene fra Gaza. Denne bygningen i Ashkelon ble truffet av en rakett natt til søndag.

Israelsk mann drept i nye rakettangrep

Over 450 raketter er skutt mot Israel i løpet av 24 timer.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

En mann ble drept da en rakett fra Gaza traff huset hans i det sørlige Israel tidlig søndag morgen. Terrorister har gjennom hele natten avfyrt raketter mot den israelske sivilbefolkningen. Siden rakettangrepene startet lørdag morgen er det avfyrt over 450 raketter mot Israel, skriver Times of Israel.

Mannen som ble drept i et av de mange angrepene i natt er identifisert som 58 år gamle Moshe Agadi. Firebarnsfaren ble alvorlig skadet da en rakett traff huset hans og han døde på vei til sykehuset. 58-åringen er den første israeleren som blir drept av rakettangrep siden Gaza-krigen i 2014. Ifølge israelske medier vil mannen bli begravet klokken 16.00 søndag.

I november ble en palestinsk mann som jobbet i Israel drept i rakettangrep.

Tre israelere ble skadet i rakettangrepene lørdag, blant dem en 80 år gammel kvinne som ble alvorlig skadet da hun ble truffet av splinter.

Det israelske forsvaret har svart på rakettangrepene med å bombe flere mål tilhørende Hamas og Islamsk Jihad, de to største terrorgruppene på Gaza. Ifølge helsemyndighetene på Gaza, som drives av Hamas, er 10 palestinere drept. De fleste er identifisert som medlemmer i terrororganisasjonene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart