General Yahya Rahim Safavi (nr. 2 fra høyre) sier Iran vil forsyne palestinske terrorister med våpen. (Foto: Wikipedia)

– Iran vil forsyne terrorister på Vestbredden med våpen

General Yahya Rahim Safavi sier de vil starte et blodig opprør.

Iran vil forsyne de ulike terrorgruppene som er aktive på Vestbredden med våpen, ifølge en høytstående tjenestemann i den islamske republikken. Formålet skal være å starte et blodig opprør, skriver avisen Israel Hayom.

General Yahya Rahim Safavi, tidligere leder for revolusjonsgarden, som nå er sikkerhetsrådgiver for Irans øverste leder Ali Khamenei, sa i en tale nylig at Irans støtte til palestinerne var et grunnleggende prinsipp i den islamske revolusjonen, og at støtten vil fortsette «til sionist-regimet er utslettet».

– Det er stadig tegn på at sionist-regimet vil forsvinne fra regionen. Som Khamenei har erklært, vil ikke Israel lenger eksistere om 25 år, sa Safavi.

Safavi understreket at prosessen med å forsyne palestinerne med avanserte våpen snart er i gang. Videre sa han at mens palestinerne tidligere hadde kriget mot Israel med steiner, vil de nå bli forsynt med et arsenal av raketter som vil gjøre «at de kan svare på ethvert israelsk angrep».

Det er ikke lenge siden Irans øverste leder, Khamenei, uttalte at palestinerne på Vestbredden skal få tilgang på like mye våpen og raketter som på Gaza.

– Væpnet, hellig jihad er mer populært nå, både på Gaza og Vestbredden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart