Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Sikkerhetsstyrker og helsepersonell på stedet hvor terrorangrepet skjedde fredag 16. august. (Foto: Magen David Adom)

To israelske tenåringer alvorlig skadet i terrorangrep

De to tenåringene ble trolig påkjørt med vilje. Bilføreren ble skutt og drept.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

To israelere ble truffet av en bil da de stod og ventet på et busstopp utenfor bosetningen Elazar, like sør for Jerusalem, i det sentrale Vestbredden. Det israelske forsvaret omtaler hendelsen som terror, skriver Times of Israel.

En 17 år gammel gutt er alvorlig skadet, mens en 19 år gammel kvinne er hardt skadet. Tilstanden til 17-åringen blir omtalt som livstruende. De to tenåringene ble behandlet på stedet før de ble sendt til sykehus i Jerusalem. De to skadde skal være søsken.

Føreren av bilen ble skutt og drept av sikkerhetsstyrker på stedet.

Shlomo Ne’eman, leder av Etzion regionale råd, sier alt tyder på at det dreier seg om et terrorangrep, selv om bilen som traff de to tenåringene skal ha hatt israelske skilter.

– Jeg håper ikke vi er i ferd med å få en ny bølge av terror, sier han.

Elazar ligger like ved bosetningen Migdal Oz, hvor den 19 år gamle jødiske studenten Dvir Sorek ble knivstukket og drept i forrige uke. Torsdag var det også et terrorangrep i Gamlebyen i Jerusalem. To palestinske tenåringer gikk til angrep med kniv mot en gruppe politifolk. En av terroristene ble skutt og drept, mens den andre ble sendt til sykehus med alvorlige skader. En av politimennene som ble angrepet ble moderat skadet i terrorangrepet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart