Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Norge må kreve at palestinerne fordømmer terrordrapet på Rina (17)

Rina Shnerb (17) ble drept i et palestinsk terrorangrep fredag 23. august 2019. (Foto: Privat)
Når Rinas drapsmenn blir tatt vil de bli belønnet av palestinske selvstyremyndigheter.

17 år gamle Rina Shnerb fra Lod i Israel ble drept i et terrorangrep fredag 23. august. Hennes 19 år gamle bror ble også alvorlig skadet i angrepet. I tillegg ble hennes far skadet da en nedgravd bombe ble fjernutløst.

Palestinian Media Watch følger palestinske medier og sosiale medier tett, men rapporterer at de ikke har funnet noen fordømmelse av terrorangrepet fra palestinske politikere eller tjenestemenn. De offisielle palestinske mediene har derimot, på falsk grunnlag, hevdet at Rina var «soldat» og en «bosetter». Rina var ikke soldat og bodde i Lod i Israel.

Dersom Rinas drapsmenn blir tatt levende, vil palestinske selvstyremyndigheter gi rikelig, månedlig belønning til terroristene.

– Palestinske myndigheter må fordømme angrepet. Hvis de ikke gjør det, må bistandslandene kreve PA til ansvar og spørre hvorfor bistandspenger fortsetter å bli brukt til å belønne angrep, skrev Jason D. Greenblatt, USAs spesialutsending til konflikten mellom Israel og palestinerne, i en Twitter-melding 23. august.

Utfordringen går til den norske regjering, som er en av de største bistandsyterne til palestinske myndigheter. Å kreve fordømmelse av et feigt bombeangrep målrettet mot en 17 år gammel jente og hennes far og bror, burde være den enkleste sak i verden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart