Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Her får Netanyahu beskjed av sikkerhetsvaktene sine om å evakuere valgkampmøtet. (Foto: Skjermdump)

Netanyahu måtte evakuere valgmøte etter rakettangrep

Flere raketter ble avfyrt mot den israelske byen Ashdod fra Gaza.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Tirsdag kveld gikk rakettalarmen i de israelske kystbyene Ashdod og Ashkelon etter at det ble avfyrt flere raketter fra Gazastripen. Rundt 400.000 mennesker måtte løpe i sikkerhet. Det måtte også Israels statsminister Benjamin Netanyahu, som holdt valgmøte i Ashdod, skriver Times of Israel.

Netanyahu skal ha bedt tilhørerne i lokalet om å rolig evakuere rommet. Han skal ha kommet tilbake og fullført møtet da faren var over.

Flere politikere hadde valgmøte i byen. Benny Gantz, leder av partiet Blue and White, og tidligere forsvarsminister Avigdor Lieberman måtte også evakuere da rakettalarmen gikk. Bomberommene i de to byene er åpnet.

Det er ikke kommet meldinger om fysiske skader, men en 46 år gammel kvinne blir behandlet på sykehus for sjokkskader. En av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. En annen eksploderte i et tomt område.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart