Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Naftali Bennett. (Skjermdump fra i24)
Naftali Bennett. (Skjermdump fra i24)

– Israel kommer til å svare på alle rakettangrep

Forsvarsminister Naftali Bennett varsler at Israel kommer til å svare på alle rakettangrep fra Gaza-stripen enten de treffer et mål eller slår ned i åpent område.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Tirsdag kveld angrep terrorister på Gaza-stripen Israel med raketter. Israel har hittil svart med runder luftangrep mot Hamas-mål i løpet av natten og morgentimene. Samtidig varsler forsvarsminister Naftali Bennett på Twitter at Israel nå vil besvare alle rakettangrep.

– En rakett som ikke treffer vil bli vurdert på samme måte som en rakett som treffer. De som angriper vil bli slått tilbake, skrev Bennett. I perioder har Israel latt være å svare med luftangrep når granater eller raketter fra Gaza-stripen har slått ned i åpne områder, uten å bli en trussel mot liv og eiendom i Israel.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart