Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dramatisk video av terrorangrep

En palestinsk terrorist kjørte på en israelsk politimann før han forsøkte å knivstikke han. (Foto: Det israelske politiet)
Den palestinske terroristen kjørte på grensevakt og angrep han med saks.

En grensepoliti ble moderat skadet i et terrorangrep på Vestbredden onsdag morgen. En palestinsk terrorist kjørte på politimannen før han gikk ut av bilen og angrep han med en saks, skriver avisen Jerusalem Post.

Angrepet, fanget opp på et overvåkingskamera, viser hvordan terroristen akselererer og kjører varebilen sin rett inn i politimannen, som står på et opphevet fortau. Politimannen blir slengt opp i luften og lander i asfalten.

Terroristen forsøker så å knivstikke politimannen med en saks, men mannen klarer å holde angriperen unna. Til slutt løper politimannen fra stedet, mens andre politifolk kommer løpende til. Terroristen ble skutt og drept på stedet.

Offeret, en mann i 20-årene, er fraktet til sykehus med moderate skader.

Terroristen er identifisert som 25 år gamle Mohammed Halsa fra landsbyen a-Sawahra. I varebilen fant politiet en rørbombe de tror han hadde tenkt å bruke i angrepet. Slike bil- og knivangrep har det vært mange av de siste årene, men det har vært få terrorangrep på Vestbredden og fra Gaza i forbindelse med den pågående koronapandemien.

Se den dramatiske videoen av angrepet (OBS: Sterke inntrykk):

https://www.instagram.com/p/B_Rt8XYj-bN/

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart