Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En palestinsk terrorist kjørte på en israelsk politimann før han forsøkte å knivstikke han. (Foto: Det israelske politiet)

Dramatisk video av terrorangrep

Den palestinske terroristen kjørte på grensevakt og angrep han med saks.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En grensepoliti ble moderat skadet i et terrorangrep på Vestbredden onsdag morgen. En palestinsk terrorist kjørte på politimannen før han gikk ut av bilen og angrep han med en saks, skriver avisen Jerusalem Post.

Angrepet, fanget opp på et overvåkingskamera, viser hvordan terroristen akselererer og kjører varebilen sin rett inn i politimannen, som står på et opphevet fortau. Politimannen blir slengt opp i luften og lander i asfalten.

Terroristen forsøker så å knivstikke politimannen med en saks, men mannen klarer å holde angriperen unna. Til slutt løper politimannen fra stedet, mens andre politifolk kommer løpende til. Terroristen ble skutt og drept på stedet.

Offeret, en mann i 20-årene, er fraktet til sykehus med moderate skader.

Terroristen er identifisert som 25 år gamle Mohammed Halsa fra landsbyen a-Sawahra. I varebilen fant politiet en rørbombe de tror han hadde tenkt å bruke i angrepet. Slike bil- og knivangrep har det vært mange av de siste årene, men det har vært få terrorangrep på Vestbredden og fra Gaza i forbindelse med den pågående koronapandemien.

Se den dramatiske videoen av angrepet (OBS: Sterke inntrykk):

https://www.instagram.com/p/B_Rt8XYj-bN/

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart