Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)

Første rakettangrep på 40 dager

Natt til onsdag ble det igjen avfyrt en rakett fra Gazastripen mot Israel.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Palestinske terrorister på Gazastripen avfyrte natt til onsdag en rakett mot Israel, som landet i et åpent område. Raketten forårsaket ingen skader eller ødeleggelser, skriver Times of Israel. Det er første gang på rundt 40 dager at det avfyres raketter fra Gaza. Forrige rakettangrep var i slutten av mars.

Det israelske forsvaret svarte med å beskyte tre Hamas-posisjoner med stridsvogner. Det har vært en nedgang i voldsbruken de siste månedene, med både Israel og palestinere fokusert på å bekjempe koronaviruset.

Israel og Hamas skal også være i forhandlinger om en fangeutveksling. Den palestinske terrorgruppen, som styrer Gazastripen, har to sivile israelere og levningene til to israelske soldater i sitt fangenskap. Forhandlingene rundt en fangeutveksling har gått framover de siste ukene, ifølge israelske kilder.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Kommentarer er stengt.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart