Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Soldat skadet i bilterror på Vestbredden

Israelske sikkerhetsstyrker på stedet hvor terrorangrepet fant sted 14. mai. (Foto: Magen David Adom)
Terroristen ble skutt og drept i angrepet.

En israelsk soldat ble skadet i bilterror på Vestbredden torsdag. Terroristen skal ha kjørt på soldaten med vilje, før han ble skutt og drept av en annen soldat på stedet, skriver nettavisen Times of Israel.

Ifølge det israelske forsvaret skal sjåføren ha akselerert og kjørt mot en gruppe soldater som stod ved en militærpost utenfor bosetningen Negohot.

Den sårede soldaten er fraktet til sykehus med som beskrives som moderate til alvorlige skader. Angrepet skjer i en tid med økt spenning på Vestbredden og dagen før Naqba-dagen. Nakba er det arabiske ordet for «katastrofe» og er arabernes syn på hva som skjedde da Israel fikk sin uavhengighet i 1948. Dette markeres hver 15. mai og fører ofte til voldelige sammenstøter.

Som nevnt er spenningen høy på Vestbredden. Tirsdag ble en israelsk soldat drept av en steinkaster under en arrestasjon utenfor byen Jenin. Onsdag ble en palestinsk tenåringer skutt og drept i sammenstøt, etter at det ble kastet steiner og brannbomber mot israelske soldater ved flyktningeleiren al-Fawar.

Denne bilen ble brukt av terroristen til å kjøre mot en gruppe israelske soldater. En soldat ble moderat skadet. (Foto: IDF)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart