Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Minst to personer ble skadet i et rakettangrep mot byen Ashdod tirsdag 15. september. (Foto: Magen David Adom)

To israelere skadet i rakettangrep

En rakett eksploderte i byen Ashdod.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

To raketter ble avfyrt fra Gazastripen mot byer i det sørlige Israel tirsdag kveld. Angrepet skjedde samtidig som Benjamin Netanyahu signerte en avtale om normalisering av forholdet med to arabiske land i Washington.

Rundt 400.000 israelere måtte løpe i sikkerhet som følge av angrepet.

En 62 år gammel mann fikk moderate skader da en av rakettene eksploderte i Ashdod. En 28 år gammel mann ble lettere skadet. Begge ble fraktet til et sykehus i nærheten. Fire personer ble behandlet for sjokk, skriver Ha’aretz.

Etter angrepet sendte Hamas ut en pressemelding hvor de skriver at «avtalene mellom Israel og Bahrain og Emiratene ikke er verdt papiret de er skrevet på». De skrev videre at de ville behandle disse avtalene «som om de ikke eksisterer».

Forsvarsminister Benny Gantz holdt et møte med IDF-sjef Avi Kochavi etter angrepet. Gantz sier at «på en historisk kveld for fred, så fikk vi en påminnelse fra våre fiender om at vi alltid må være sterke og forberedt til å beskytte Israels innbyggere».

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart