Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

En palestinsk sikkerhetsoffiser ble skutt og drept da han begynte å skyte mot israelske soldater. (Foto: Twitter)

Palestinsk sikkerhetsoffiser begynte å skyte mot israelske soldater

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Det israelske forsvaret sier en væpnet palestiner onsdag morgen avfyrte skudd mot en gruppe israelske soldater nord på Vestbredden. Terroristen ble skutt og drept av de israelske soldatene i angrepet, skriver Times of Israel.

– IDF-soldater ved en militærpost nær den sørlige avkjørselen til byen Nablus svarte med ild etter at en terrorist bevæpnet med en pistol kom fra byen og begynte å skyte mot dem fra kjøretøyet sitt, sier IDF i en uttalelse.

Gjerningsmannen var medlem av de palestinske sikkerhetsstyrkene. Det er svært uvanlig at palestinske sikkerhetsoffiserer, som ofte samarbeider tett med IDF og andre israelske sikkerhetsbyråer, utfører angrep mot israelske soldater og sivile. Men det er ikke første gang det har skjedd.

De palestinske myndighetenes offisielle nyhetsbyrå har navngitt terroristen som 29 år gamle Bilal Adnan Rawajbeh fra en landsby utenfor Nablus. Han var kaptein i den palestinske forebyggende sikkerhetsstyrken, en av de palestinske myndighetenes mektigste etterretningsorganisasjoner.

Pistol som ble brukt i angrepet skal ha tilhørt de palestinske sikkerhetsstyrkene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart