Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

40 år gamle Mohammed Kabha drepte seksbarnsmoren Esther Hogan fordi hun var jøde. (Foto: Shin Bet)

Han drepte seksbarnsmoren Esther

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

21. desember ble den israelske seksbarnsmoren Esther Hogan funnet brutalt drept i nærheten av bosetningen Tal Menashe på Vestbredden. 52-åringen hadde lagt ut på en joggetur, men kom aldri tilbake igjen. Etter en større leteaksjon ble hun funnet i skogen med store skader mot hodet.

Israelske sikkerhetsstyrker ble raskt sikre på at det dreide seg om terror.

Nå har den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet pågrepet den 40 år gamle palestineren Mohammed Kabha fra Jenin for drapet, skriver Yedioth Ahronot. Han skal ha sonet flere ganger tidligere i israelsk fengsel for terroraktivitet.

I avhør skal terroristen ha sagt at motivet for å drepe seksbarnsmoren var dødsfallet til Kamal Abu Waer, den første palestinske sikkerhetsfangen som fikk påvist korona i fengsel. Han døde senere som følge av komplikasjoner.

Kabha har forklart at han på ettermiddagen 20. desember oppdaget en jødisk kvinne, som viste seg å være Esther Horgan, som gikk alene i skogen hvor han smuglet sigaretter gjennom et hull i sikkerhetsgjerdet. Han gikk bort til Horgan og knuste hodet hennes med en stein, slik at hun døde.

Han løp fra stedet og gjemte seg i flere dager fra israelske sikkerhetsstyrker ved hjelp av venner og familie, før han til slutt ble pågrepet. Fire andre er siktet i saken, mistenkt for å ha hjulpet terroristen med å gjemme seg.

Seksbarnsmoren Esther Hogan ble funnet drept etter en joggetur i nærheten av bosetningen hvor hun bodde. (Foto: Privat)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart