Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)

Tre netter på rad med rakettangrep

Fire personer ble skadet da de løp i sikkerhet.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

For tredje natten på rad ble det natt til mandag avfyrte raketter fra Gazastripen mot det sørlige Israel. To av rakettene var på vei mot befolket område, men ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome, skriver Times of Israel.

Fire mennesker, inkluderte en gravid kvinne, ble lettere skadet etter å ha falt mens de prøvde å løpe til sikkerheten i et bomberom, opplyser helsepersonell.

Også natt til søndag og natt til lørdag avfyrte terrorister på Gazastripen raketter mot Israel. Over 40 raketter er avfyrt mot Israel i løpet av helga.

Statsminister Benjamin Netanyahu har gitt det israelske forsvaret beskjed om å være «forberedt på ethvert scenario» i forhold til Gazastripen. Forsvarsminister Benny Gantz sier forsvaret «vil gjøre alt for å bevare ro og fred».

Det israelske forsvaret opplyser mandag morgen om at fiskesonen utenfor kysten av Gazastripen er stengt av som følge av helgens uroligheter.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart