Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Israelsk helsepersonell henter de tre skadde etter terrorangrepet søndag 2. mai. (Foto: Magen David Adom)

Tre israelere skadet i terrorangrep

Tre 19 år gamle yeshiva-studenter ble skutt mens de ventet på bussen.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Tre 19 år gamle religiøse studenter er skadet i et terrorangrep på Vestbredden. Tilstanden er alvorlig for to av dem. 19-åringene ble skutt fra en forbipasserende bil mens de stod ved et busstopp, skriver Times of Israel.

– IDF-soldater skjøt mot kjøretøyet, som stakk fra stedet. Vi søker nå etter kjøretøyet og det er satt opp veisperringer i området, opplyser forsvaret.

En av de skadde skal ha blitt kritisk skadet og fikk hjerte-lunge-redning i ambulansen på vei til sykehuset. Den andre som er alvorlig skadet skal ha falt inn og ut av bevissthet. Den tredje ble kun lettere skadet i angrepet.

– IDF og sikkerhetsstyrkene vil ikke hvile før de får tak i terroristene som stod bak angrepet, sier forsvarsminister Benny Gantz i en uttalelse.

Palestinske terrorgrupper hyller angrepet på de tre sivile israelerne, men ingen av terrorgruppene har så langt sagt at det var de som stod bak.

Angrepet skjer samme dag som det var landesorg i Israel etter ulykken i Meron i Nord-Israael, som kostet 45 mennesker livet natt til fredag.

Tidligere søndag ble en 60 år gammel palestinsk kvinne skutt i beinet av israelske soldater etter at hun forsøkte å angripe dem med kniv.

Soldater og redningsmannskap på stedet hvor tre israelske tenåringer ble skutt. (Foto: Magen David Adom)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart