Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

100 raketter avfyrt mot Tel Aviv og andre byer

Siden mandag kveld er det avfyrt over 1600 raketter mot Israel. Sju personer er drept og titalls skadet. (Foto: MDA)
Hamas har tatt i bruk sin lengstrekkende rakett noensinne.

For tredje dagen på rad er Israel under kraftige rakettangrep fra terrorister på Gazastripen. Torsdag ettermiddag ble det avfyrt rundt 100 raketter mot tett befolkede Tel Aviv og nærliggende områder. Også storbyen Beer Sheva ble angrepet. Minst fire mennesker er skadet i angrepet, inkludert en 7 år gammel gutt. Tilstanden til gutten er moderat, skriver Times of Israel.

Hamas har også avfyrt en rakett mot feriebyen Eilat ved Rødehavet, som ligger hele 250 kilometer fra Gazastripen. Det er den lengstrekkende raketten den palestinske terrorgruppen noen gang har skutt inn i Israel.

Like etter utskytingen sa Hamas at de hadde tatt i bruk en ny rakett som har muligheten til å treffe mål over hele Israel. Raketten er kalt Ayyash 250, oppkalt etter Yahya Ayyash, mannen som er kjent for å ha vært pådriveren for bruk av selvmordsbombing i den israelsk-palestinske konflikt.

Siden mandag kveld er det avfyrt over 1600 raketter mot sivilbefolkningen i Israel. Flere hundre av disse rakettene skal ha landet inne på Gazastripen. Flere skal ha ført til skader og dødsfall også på sivilbefolkningen på Gaza.

Sju israelere er drept og flere titalls skadet, mange alvorlig, i angrepene. 72 palestinere er drept i de israelske luftangrepene. Det israelske forsvaret opplyser om at flere titalls var terrorister fra Hamas og Islamsk Jihad.

Her ser du hvordan Hamas avfyrer raketter fra befolkede områder:

https://www.instagram.com/p/COz_1c4HhbW/

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart