Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Se hva politiet fant under ransakelse

Ti pistoler, fire rifler og masse annet våpenutstyr ble beslaglagt av politiet etter en ransakelse. (Foto: Politiet)
Store mengder våpen ble beslaglagt i Hebron.

Det israelske politiet kunngjorde fredag 27. august at de hadde beslaglagt en stor mengde våpen våpen etter en ransakelse på Vestbredden. Ti pistoler, fire rifler og over 130 magasiner, våpensikter og masse våpendeler ble funnet inne i et palestinsk hjem nær Hebron, skriver Times of Israel.

Ingen mistenkte er pågrepet i forbindelse med beslaget, men politiet sier at etterforskningen pågår for å finne dem involvert i de ulovlige våpnene.

– Jeg må rose styrkenes arbeid. Denne operasjonen har ført til beslag av mange våpen som hadde stort potensiale til å forårsake fare for publikum og sikkerheten til våre styrker, sier distriktssjef i politiet Yossi Golan.

I løpet av året har rundt 200 skytevåpen, i tillegg til utstyr til montering av slike våpen, blitt beslaglagt på Vestbredden, opplyser det israelske politiet.

De siste årene har det israelske forsvaret og politiet slått ned på provisorisk palestinsk våpenproduksjon, i tillegg til beslag av mer konvensjonelle våpen som er blitt smuglet inn eller stjålet fra det israelske militæret.

Improviserte skytevåpen er relativt billige å produsere og derfor er det mange av dem på Vestbredden. Men masseproduserte, overlegne, våpen som M-4 eller M-16 angrepsrifler, er langt vanskeligere å få tak i og dermed også langt dyrere. De koster som regel flere titalls tusen kroner hver.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart