Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Grensepoliti alvorlig skadet i bilterror

En israelsk grensepoliti ble alvorlig skadet i et bilterror-angrep natt til torsdag 14. oktober. (Foto: Politiet)
– Nok en påminnelse om trusselen vi står overfor, sier politisjef.

En israelsk grensepoliti ble alvorlig skadet i et tilsynelatende bilterror-angrep nær kontrollpunktet Qalandiya nord for Jerusalem natt til torsdag. En 22 år gammel palestiner skal ha kjørt bilen med høy fart inn i politimannen.

– Dette angrepet er nok en påminnelse om trusselen som eksisterer i enhver operasjonell aktivitet og i ethvert område som vi opererer i, sier Doron Turjeman, distriktssjef for politiet i Jerusalem.

Den 20 år gamle politimannen ble fraktet til sykehuset i Jerusalem med moderate skader, men tilstanden forverret seg utover natten. Tilstanden regnes nå som alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset til Times of Israel.

Etter at den mistenkte hadde kjørt på 20-åringen med bilen sin skal andre soldater i nærheten ha avfyrt skudd mot bilen, som gjorde at han krasjet i en vegg. Den mistenkte terroristen skal ha fått moderate hodeskader og ble fraktet til et sykehus i Jerusalem for behandling.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart