Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skryter av antall terrorangrep mot Israel

Militante palestinere tilknyttet Fatah-organisasjonen under en pressekonferanse i Hebron 17. juni 2022. (Foto: Flash90)
Fatah skryter av 7800 terrorangrep, så hvorfor fremstilles de som de moderate palestinerne?

Fatah, det største partiet bak de palestinske selvstyremyndightene, fremstilles ofte som den mer moderate palestinske fraksjonen. Men budskapet Fatah sprer til sine egne er det stikk motsatte – de er langt fra moderate.

Gjennom offisielle medier og sosiale kanaler skryter Fatah av å ha vært involvert over 7200 tilfeller av «folkelig motstand», som er en palestinsk eufemisme for terror, så langt i år, skriver Palestinian Media Watch.

I en video publisert av Fatah, som ledes av den palestinske presidenten Mahmoud Abbas, skrytes det av antallet konfrontasjoner og skyteangrep fra palestinske terrorister. Fatah-bevegelsen erkjenner stolt at de er ledende i terroren mot Israel – og kritiserer andre for for lite terror.

Det står i grell kontrast til den fremstillingen av Fatah man som regel får gjennom europiske politikere, organisasjoner og medier.

Fatah skryter blant annet av at de i løpet av 2022 har vært involvert i skyteangrep, konfrontasjoner med israelske soldater, infiltrasjoner av Israel, gjennomføring av store terroroperasjoner, produksjon av bomber og molotov-cocktails og steinkasting. Blant annet skryter de av 76 skyteangrep på én måned.

Mens Fatah fremstiller seg selv som initiativtaker til «motstanden», kritiserer de terrororganisasjonen Hamas for å gjøre for lite.

– Ikke en gang en svak stemme eller noe nytt har blitt hørt fra Hamas, sier Fatah-bevegelsen, med hentydning til antallet terrorangrep.

Når Fatah taler til internasjonale donorer og støttespillere, så taler de med en annen stemme enn når de taler til sitt eget publikum. Palestinian Media Watch har gjennom flere tiår eksponert hvordan Fatah oppfordrer til terror og skryter av det til sine egne innbyggere.

Den siste tiden har det vært svært urolig på Vestbredden. Fatah ser ikke ut til å ha noen intensjoner om å roe ned situasjonen. Tvert imot, i et innlegg på Facebook oppfordrer Fatah til å «la Vestbredden brenne».

Her er videon som viser hvordan Fatah skryter av terroren:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart