Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tre skadet i terrorangrep i Jerusalem

Redningspersonell og sikkerhetspersonell ved åstedet for knivstikkingen i Gamlebyen torsdag 3. november. (Foto: Flash90)
Flere terrorangrep i løpet av de siste dagene.

En palestinsk terrorist som angrep politiet i Gamlebyen i Jerusalem med kniv torsdag morgen er skutt og drept, skriver Times of Israel.

Ifølge det israelske politiet skal gjerningspersonen ha oppført seg mistenkelig og derfor ønsket politiet å stille ham noen spørsmål.

– I forbindelse med undersøkelsen av den mistenkte trakk han frem en kniv og stakk en av betjentene i overkroppen, sier politiet.

To andre politibetjenter på stedet skjøt da mot angriperen og drepte ham. Gjerningspersonen kommer fra et nabolag i Øst-Jerusalem.

I tillegg til den knivstukne ble en annen politibetjent lettere til moderat skadet etter å ha blitt truffet av et prosjektil eller rikosjett da kollegaene skjøt mot angriperen. En tredje politibetjent ble lettere skadet og fikk behandling på stedet.

Dagen før ble en israelsk offiser alvorlig skadet i et terrorangrep ved et kontrollpunkt mot Vestbredden nær den israelske byen Modiin. En palestinsk terrorist kjørte bilen inn i offiseren før han kom ut av bilen og prøvde å angripe med øks. Den skadde soldaten klarte å skyte og drepe terroristen før han rakk å angripe med øksen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart