Hallel Yaniv (21) og Yagel Yaniv (19) ble drept i terrorangrep 26. februar 2023.

– IDF har drept terroristen som drepte brødrene

Den palestinske terroristen som drepte de israelske brødrene Hallel Yaniv (21) og Yagel Yaniv (19) 26. februar ble drept av IDF i Jenin tirsdag.

Israelske styrker gjennomførte tirsdag 7. mars et raid i Jenin-området nord på Vestbredden. Ifølge tidlige nyhetsmeldinger om operasjonen i hebraisk-språklige medier ble fire palestinere drept, blant dem terroristen som drepte to israelske brødre nær Huwara i forrige uke.

Det er sjelden at IDF rykker inn i palestinske byer på dagtid, men det skjer når etterretningsinformasjon gir mulighet til å stanse planlagte terrorangrep eller sikre arrestasjon av betydelige terrorister.

En palestinsk gruppe tilknyttet Islamsk Jihad melder at de har skutt mot soldatene og kastet eksplosiver mot dem. Palestinske kilder opplyser at IDF skjøt prosjektiler inn i en bygning hvor militante palestinere som nektet å overgi seg søkte dekning.

Videobilder publisert på Twitter tyder på at en israelsk drone ble skutt ned over Jenin under operasjonen.

Dette korte klippet skal vise IDF-soldater som rykker fram i Jenin.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart