Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Besøkte sønnenes grav for første gang

Avraham Paley fikk for første gang besøke graven til sønnene sine etter at han ble utskrevet fra sykehuset. (Foto: Twitter)
Avraham Paley mistet to sønner i et terrorangrep i Jerusalem. Nå er han selv ute av koma og har besøkt guttenes grav for første gang.

Faren til de to brødrene som ble drept i et palestinsk terrorangrep i Jerusalem i februar besøkte graven til sønnene for første gang.

Avraham Paley ble selv alvorlig skadet i angrepet og fant først ut om sønnenes dødsfall etter at han våknet opp fra koma etter to uker.

Sønnene Yaakov Yisrael Paley (5) og Asher Menahem Paley (7) ble drept av en terrorist som kjørte bilen sin inn på busstoppet hvor de stod og ventet på bussen i Ramot-nabolaget i Øst-Jerusalem 10. februar 2023.

Asher Menahem Paley (7) og broren Yaakov Yisrael Paley (5) ble drept i terrorangrepet. (Foto: Privat)

Paley ble fraktet til sønnenes gravplass i rullestol like etter at han ble utskrevet fra sykehuset. Ifølge med helsepersonell, venner og familie satt faren i rullestolen og gråt ved siden av sønnenes grav.

En annen mann, Alter Shlomo Lederman (20), ble også drept i angrepet. Han studerte i en lokal yeshiva og hadde nylig giftet seg. Så langt i år er 14 israelere drept i terror, i tillegg er mange blitt alvorlig skadet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart